Červen 2009

Bubble - ČERVENEC

30. června 2009 v 16:15 | Bee |  Bublina
Tak vám konečně něco přináším =). Bublina na měsíc ČERVENEC. Takže pište do komentů, co si Elizabeth myslí, nebo co říká =). Nejlepší koment bude odměněn =D.


Pápá lálá

21. června 2009 v 15:17 | Bee |  Updates

Velevážené publikum =D

Ve dnech 22-26. června se budu mořit na sportovním kurzu s naší třídou, a v pátek je vysvědčení.
Takže tu nic neuvidíte. Protože pravděpodobně nestihnu ani Ň předpřipravit, protože do teď jsem předpřipravovala na P-Facinelli, takže teď toho mám za 1. Dost, a za 2. Musím balit a tak.. Znáte to.
Takže se omlouvám, že nebudou aktualizace, nebudu k vám chodit a tak =) A celé prázdniny taky nebudou růžové, ale nějak to zvládnem.
Díky, Bee

The Ex List - Fotky

21. června 2009 v 1:15 | Bee |  Updates
Přidala jsem další fotky, tentokrát co se týče seriálu The Ex list =) ..

Galerie otevřena!

20. června 2009 v 23:12 | Bee |  Updates

Konečně jsem otevřela galerii =)
Najdete ji na tomto odkaze: http://elizabeth-gallery.blog.cz
Zatím tam nic moc nenajdete, jen dva photoshooty a jednu akci (MTV Movie awards 2009)
S fotkami jsem si dala hodně práce, protože na netu není moc stránek zabývajících se Liz, takže prosím, buďte tak laskaví, a případné kopírování se zdrojem.
Fotky které tam jsou jsou podle mne velice kvalitní, tak je můžete využít na jakoukoliv grafiku, apd.

http://thumbnails16.imagebam.com/3965/ba873f39645496.gifhttp://thumbnails10.imagebam.com/3965/26b17a39645427.gifhttp://thumbnails16.imagebam.com/3965/4457a339645429.gif


Promo fotka k NM!

18. června 2009 v 22:11 | Bee |  Novinky 2009
Ahojky.
Protože k New moon bude stejně jako k Twilightu vycházet officiální kalendář, na venek se nám vylouply dvě nové fotky. Na jedné pouze trio Edward&Bella&Jake, na druhé Cullens family.
Liz to tu moc sluší, téměř bych jí nepoznala. =)
imagebam.com



7.10.2008 - About TEL, Twilight

17. června 2009 v 22:46 | Bee

V novém pořadu stanice CBS - The Ex List, napodobeninou Israleského seriálu Mythological X, Bella Bloom (Elizabeth Reaser), která chce potkat muže svých snů dle věštby zjistí, že ho už potkala někdy v minulosti. S omezeným časem na to, aby cho potkala, Bella odstrkává svůj přirozený skeptismus stranou a za pomoci její sestry Daphne (Rachel Boston) a kamarádek Vivian (Alexandra Brekenridge), Augie (Adam Rothenberg) a Cyrus (Amir Talai), prochází všechny chlapy, se kterými randila, spřátelila se, nebo se s nimi dokonce jen na chviličku potkala. Je to zajímavé a občas ponižující hledání, ale Bella ví, že možná potká svého pravého.
Nominovaná na Emmy Award a SAG Award za její roli v Ava/Rebecca v seriálu Chirurgové, třiatřicetiletá žena z Michiganu, Elizabeth Reaser, jedna z hvězd přicházejícího filmu Twilight, řekla MediaBlvd Magazine o tom, jak hrála Bellu Bloom.
MediaBlvd Magazine> Proč jsi chtěla hrát tuto roli?
Elizabeth Reaser> Co na Belle miluju, je její neomluvitelné hledání lásky. Co mi příjde úžasné, je, že si připadám jako úspěšná, silná žena, která nepotřebuje žádného muže a je šťastná sama. Necítím tuto možnost. Chci s někým být. A proto, co na téhle show miluji je to hledání lásky.

Aktivace blogu

17. června 2009 v 22:13 | Bee |  Updates
Ahojte =)
Mám malý velký problém =)
Já jsem totiž při tvoření blogu omylem zadala blbý mail.. A hádejte co.. No jo, ten mail neexistuje a já teď nemůžu blog aktivovat =D.
Už jsem psala na blog@blog.cz, ale neodepisují - vidím to tudíž černě.
Takže kdyby blog smazali, tak se nebojte. Během týdne udělám ten samý, se stejnou adresou. Já jen, abyste o tom věděli. =) Díky.
Bee

Historie stránky

16. června 2009 v 16:29 | Bee

Historie

Tato stránka byla založena dne 15.6.2009, jako velký dárek k narozeninám Elizabeth pro všechny její české a slovenské fanoušky, kteří předtím neměli žádnou stránku o ní.
Stránku jsem založila já, Bee =) , a doufám, že její historie bude sahat nejméně do roku 2011 =)

Designy

01. - HAPPY B-DAY

Od 15.6. 2009 - 18.7. 2009

Absolutně první design na stránce, což je dobře, protože ho nemůžete porovnávat. Pokus o trochu fantazie, proto je Liz tak růžová. Upřímně doufám (a vy určo také), že ho brzo vystřídá jiný =).

02. - LIVE YOUR LIFE

Od 18.7.2009 - 25.9.2009

Sama nevím, proč to má takový název, ale prostě se mi líbil. Je to jednoduchý, bílý design, docela se mi i líbí to logo, ale to je asi tak všechno =D (já na kódování blogu proste nikdy nebudu =D)... K tomuhle designu jsem udělala 4 × link me . Design se mi z počátku líbil, ale byl tu až přehnaně dlouho, a já byla líná udělat nový...

03 - Heaven
imagebam.comimagebam.com

Od 25.9.2009 - ??.??.????

Tehle design se mi sice moc nepovedl (alias jsem si jistá, že mám na víc,) ale musela jsem to tu nějak oživit. =) Nejenže jsem totiž vůbec neudělala do 25.9. nový des, já ani moc neaktualizovala! Takže to chtělo změnu. Udělala jsem k tomuhle desu 1× link me, dva oddělovače, tři ikonky... Chtěla jsem zkusit něco nového a docela to i vyšlo.. Konečně jsem si udělala pořádek v sekci Elizabeth, dala do ní všechny doposud přeložené články & interview, zajímavosti, fakta apd.. =) Takže jsem trochu mákla, aby to tu tak neuvadalo. =)



Affiliates - U?

16. června 2009 v 15:58 | Bee
Ahojky =) Pokud byste chtěli spřátelit, pište prosím sem do komentů. A pište, jestli chcete být Regular, Top nebo Elite =) (vyhrazuji si právo kohokoliv zamítnout!)
Díky, Bee




Site

16. června 2009 v 15:51 | Bee

Webmiss


Extra

16. června 2009 v 15:19 | Bee
.... V REKONSTRUKCI....

Graphic

Blends
Singatures
Kolekce na forum
Kolekce do školy

Media


Esme

16. června 2009 v 15:17 | Bee


Videa

16. června 2009 v 15:13 | Bee

Esme & Carlisle - vynechaná scéna



DOWNLOAD: RapidShare or Ulozto.cz
(na přání upnu i na jiný server)

Vynechaná scéna z Twilight movie, scéna, u které mě vážně mrzí, že tam není. Ukazuje Carlisla a Esme také jinak, než jen jako rodiče =)

Filmography

16. června 2009 v 15:00 | Bee
Year 2009
1. The Twilight Saga: New Moon (2009) (filming) …. Esme Cullen
… aka Twilight 2 (USA: informal English title)
2. Against the Current (2009) …. Liz Clarke
Year 2008
3. Twilight (2008/I) …. Esme Cullen
4. "The Ex List" …. Bella Bloom (5 episodes, 2008)
- Do You Love Me, Do You Surfer… Boy (2008) TV episode …. Bella Bloom
- Protect and Serve (2008) TV episode …. Bella Bloom
- Climb Every Mountain Biker (2008) TV episode …. Bella Bloom
- Pilot (2008) TV episode …. Bella Bloom
- Daphne's Idealized Wedding (2008) TV episode …. Bella Bloom
5. "Wainy Days" …. Annie (1 episode, 2008)
- The Waindow (2008) TV episode …. Annie
6. "Grey's Anatomy" …. Jane Doe / … (17 episodes, 2007-2008)
- Freedom (2008) TV episode …. Rebecca Pope
- Losing My Mind (2008) TV episode …. Rebecca Pope
- Piece of My Heart (2008) TV episode …. Rebecca Pope
Year 2007
- Crash Into Me: Part 2 (2007) TV episode …. Ava
- Crash Into Me: Part 1 (2007) TV episode …. Ava
(12 more)
7. Purple Violets (2007) …. Bernadette
Year 2006
8. "Standoff" …. Anya Reed (1 episode, 2006)
- Heroine (2006) TV episode …. Anya Reed
9. "Saved" …. Alice Alden, M.D. / … (13 episodes, 2006)
- Crossroads (2006) TV episode …. Alice Alden, M.D.
- Tango (2006) TV episode …. Alice Alden, M.D.
- Code Zero (2006) TV episode …. Alice Alden, MD
- A Shock to the System (2006) TV episode …. Alice Alden, M.D.
- Triage (2006) TV episode …. Alice Alden, M.D.
(8 more)
10. Puccini for Beginners (2006) …. Allegra
11. "Law & Order: Criminal Intent" …. Jillian Slaughter / … (2 episodes, 2002-2006)
… aka Law & Order: CI (USA: promotional abbreviation)
- Proud Flesh (2006) TV episode …. Jillian Slaughter
- The Insider (2002) TV episode …. Serena Whitfield
12. Shut Up and Sing (2006/I) …. Julep
… aka Sing Now or Forever Hold Your Peace (USA: new title)
… aka The Wedding Weekend (USA: new title)
Year 2005
13. The Family Stone (2005) …. Susannah Stone Trousdale
14. Sweet Land (2005) …. Young Inge
15. Stay (2005/I) …. Athena
Year 2004
16. "The Jury" …. Rachel Byrnes (1 episode, 2004)
- Pilot (2004) TV episode …. Rachel Byrnes
17. Mind the Gap (2004) …. Malissa Zubach
18. "Hack" …. Elaine Jones (1 episode, 2004)
- Extreme Commerce (2004) TV episode …. Elaine Jones
Year 2002
19. Emmett's Mark (2002) …. Alison Holmes
… aka Killing Emmett Young (USA: video title)
Year 2001
20. Thirteen Conversations About One Thing (2001) …. Young Woman in Class
… aka 13 Conversations (USA: short title)
21. The Believer (2001) …. Miriam
Year 2000
22. "The Sopranos" …. Stace (1 episode, 2000)
- D-Girl (2000) TV episode …. Stace
23. "Sports Theater with Shaquille O'Neal" …. Molly (1 episode)
- Scrubs (????) TV episode …. Molly

Thx to: Quintessence

Esme Cullen

16. června 2009 v 14:53 | Bee
Esme Cullen (narozená jako Esme Platt a později Esme Evenson) je Carlislova manželka a adoptivní matka Edwarda, Rosalie, Emmetta, Alice, and Jaspera. Její fyzický věk je 26 let. Miluje přestavbu bytů, výzdobu, aj. Nemá žádnou speciální sílu, moc, ale má obrovskou sílu milovat vášnivě lidé kolem sebe.Esme je popisovaná jako 170 cm vysoká, s karamelovými vlasy, má také srdcový obličej s dolíčky, její figura je štíhlá, ale zakulacená a jemná. Esme se narodila v roce 1895 v Ohiu, kde také ve svých šestnácti letech potkala Carlislea, když spadla ze stromu a zlomila si nohu. Vzala si Charlese Evensona, ale byla jím zneužívaná. Poté, co zjistila, že je těgitná, utehla od něj a porodila syna, který ale po pár dnech, bohužel, zemřel. Zničená jeho smrtí se Esme rozhodla pro sebevraždu skokem z útesu. Když se předpokládalo, že je mrtvá, byla odvezena do márnice. Carlisle, který si jí pamatoval ze setkání před lety, když měla zlomenou nohu, ji proměnil v upíra. Esme se do něj zamilovala a po pár letech se vzali. Esme také miluje svoje adoptivní děti, ale nikdy nezapomene na svého syna, a na to, že teď už ani nemůže mít vlastní děti.

Elizabeth Ann Reaser

16. června 2009 v 14:52 | Bee
Elizabeth, tedy celým jménem Elizabeth Ann Reaser se narodila 15. června 1975 v Michiganu (Bloomfield). U nich doma byly celkem tři děti - tři děvčata a ona byla prostřední. Vyrůstala v Michiganu, ve městě Milford. Její maminka, Karen Davidson, (žena v domácnosti) a její tatínek, John Reaser, jsou rozvedení.

Eli už odmalička moc dobře věděla, že chce být herečkou, a proto, když si vidělala peníze, přestala studovat na univerzitě "Oakland University", ale šla na univerzitu Juilliard School of Drama, kde studovala herectví, a v roce 1999 získala titul herectví.

Od té doby jsme jí mohli vidět ve spoustě filmech a seriálech...

Welcome =)

16. června 2009 v 14:50 | Bee
Nazdárek, nazdárek.
Chtěla bych vás uvítat na této zcela nové stránce o Elizabeth Reaser, herečce, kterou znáte nejspíše především z Twilightu, kde hrála úžasnou maminu Esme.
Tato stránka byla vytvořena jako dárek Elizabeth, která včera oslavila nádherných 34 let, a jako dárek všem fandům, protože český blog o Liz tu zatím neexistoval, a já si myslím, že si to Lizzie zaslouží.
Zatím tu, bohužel, nic nenajdete, stránka se teprve rozjíždí.
Kdyby měl někdo zájem vést tuto stránku se mnou, stačí se ozvat.
Děkuju, Bee